Thrianta houdt de punten in Hoogeveen

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta 1 een thuiswedstrijd tegen Achilles 1 in het Activum. Bij de geel blauwen startte in de aanval Wouter Neutel, Jonathan Verstegen, Amber Leffers en Merel Bruinsma. Verdedigend begonnen Maarten Stam, Nick Winkel, Kimberley van der Hoop en Desiree van der Hoop. De uitwedstrijd tegen Achilles eindigde in een eindstand van 18-25. Vol goede moed begon het vlaggenschip aan de wedstrijd. De ploeg kwam moeizaam op start en wist de korf nog niet veel te vinden. Hierdoor ging het de eerste helft aardig gelijk op tussen de twee ploegen en gingen ze de rust in met een 10-7 tussenstand. Thrianta 1 begon scherp aan de tweede helft en kwam al gauw op een voorsprong van 17-11 terecht. Verdedigend wist Thrianta het aardig dicht te houden waardoor zij de voorsprong konden uitbreiden. Ze speelden de wedstrijd uit met nog een aantal rake schoten en kwamen zo uit op een eindstand van 26-16. Volgende week neemt Thrianta 1 het op tegen Zwart-Wit 1 in Delden. Zien we je daar om 16:00 uur?