Thrianta wint met groot verschil van BlauwZwart

Afgelopen zaterdag nam Thrianta 1 het op tegen Blauw Zwart uit Wierden. Om nog kans te maken op promotie zijn de laatste drie wedstrijden voor de Geel Blauwen erg belangrijk. De uitwedstrijd tegen Blauw Zwart eindigde in een 21-32 overwinning.

Aanvallend begonnen Wouter Neutel, Jonathan Verstegen, Amber Leffers en Merel Bruinsma. Verdedigend startten Desiree van der Hoop, Kimberley van der Hoop, Maarten Stam en Nick Winkel.

Thrianta begon scherp aan de wedstrijd en kwam zo al snel uit op een 5-0 voorsprong. Het doel was om de wedstrijd zo snel mogelijk op slot te zetten, en dit is goed uitgepakt voor de Thriantanen. Kansen werden goed benut en verdedigend werd het doelsaldo laag gehouden. Zo gingen de teams de rust in met een 16-7 tussenstand.

De tweede helft verliep qua doelsaldo niet veel anders. Door onder andere 12 rake schoten van Wouter Neutel eindigde de wedstrijd in een 31-14 overwinning voor het vlaggenschip.

Volgende week zaterdag neemt Thrianta 1 het om 16:00 uur op tegen AKC in Almelo.